Εταιρεία

Η DIMA Α.Ε, εμπορική εταιρία με κεντρικά στην Αθήνα, στην οδό Αγίου Κωσταντίνου 23 ιδρύθηκε το  1993 απο τον Πέτσα Δημήτρη ιδρυτή του καθετοποιημένου ομίλου ΠΕΤΣΑΣ ΑΕ.

Το 99% απο τα προιόντα που πωλούνται στα δεκατρία καταστήματα που μέχρι σήμερα έχει ιδρύσει η DIMA Α.Ε αγοράζονται απο έναν κύριο προμηθευτή, την ΠΕΤΣΑΣ Α.Ε την παραγωγική εταιρία του ομίλου. Αυτός είναι και ο λόγος που τα προιόντα αυτά είναι οργανικά, απαλλαγμένα απο καρκινογόνες ουσίες που προκαλούν αλλεργίες και φτιαγμένα απο νήμα που κατέχει όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά της Ευρωπαικής ένωσης.

Τα προιόντα τα οποία διατίθενται απο τα καταστήματα είναι εσώρουχα, εξώρουχα, πυζάμες, αθλητικά είδη, μαγιώ καθώς και διάφορα αξεσουάρ τα οποία συνοδεύουν τα είδη.

Τα καταστήματα της DIMA Α.Ε βρίσκονται τρία στην Κομοτηνή, ένα στην Αλεξανδρούπολη, ενα στην Ξάνθη,δύο καταστηματα DIMA βρίσκονται στα Χανιά και στο Ρέθυμνο  της Κρήτης,τρία καταστήματα βρίσκονται στην Πελοπόννησο, στην Τρίπολη, στην Καλαμάτα και τον Πύργο και τέλος τα υπόλοιπα καταστήματα βρίσκονται στην πρωτεύουσα,της Ελλάδας, την Αθηνα, δύο στο κέντρο της Αθήνας και ένα στην Καλλιθέα